De Takomst

Sinnehúskes

De Sinnehúskes en de Takomst worden in de periode 1 april t/m 31 oktober verhuurd in combinatie met een Sinneskou en uitsluitend in blokken van meerdere dagen.

Tarieven inclusief btw, huur van de boot (1 april t/m 31 oktober), bed- en badlinnen en eindschoonmaak. In het hoogseizoen kan de Takomst alleen geboekt worden per week en de Sinnehúskes vanaf een weekend. De Takomst hanteert speciale feestdagentarieven, zie reserveren de Takomst.

Belangrijk om te weten voordat u boekt: huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Aanvullende prijzen en extra’s

Reserveringskosten € 15,00
Toeristenbelasting p.p.p.n € 1,25
Optioneel: Verse bloemen € 20,00
Optioneel: Grote fles champagne (gekoeld) € 55,00
Optioneel: Extra set handdoeken p.p. € 7,50
Optioneel: Tussentijdse schoonmaak p.p. € 30,00

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Wij verzoeken u vriendelijk 50% van de huursom binnen vijf dagen na uw boeking over te maken. De restbetaling voldoet u uiterlijk zes weken voor de aankomstdatum. Bij korte termijnboekingen – zes weken of korter voor de huurperiode – dient de gehele huursom binnen vijf werkdagen overgemaakt te worden. Bij boekingen op de zeer korte termijn
(korter dan 10 dagen voor aanvang van de huurperiode) dient de gehele huursom per spoedoverboeking overgemaakt te worden. Het bedrag moet uiterlijk drie dagen voor aanvang van
de huurperiode op onze rekening staan.

Bij annulering tot zes weken voorafgaand aan de gereserveerde datum, brengen wij 50% van de huursom in rekening. Bij annulering tussen zes en drie weken voorafgaand aan de gereserveerde datum, betaalt u 70% van de huursom, daarna vindt geen restitutie plaats. Wij geven u in overweging bij uw verzekeraar een annuleringsverzekering af te sluiten.

Scroll naar boven